پودر نبات BIZ با طعم زعفران : گل زعفران یک یک گیاه پیاز دار چند ساله با نام علمی Sativus Crocusاست . ترکیبات اختصاصی زعفران شامل ترکیبات رنگی ، ترکیبات عامل عطر و بو و ترکیبات تشکیل دهنده طعم عطر می باشد و بوی مشخص زعفران وابسته به روغن های فرار آن می باشد و نیز به علت وجود اسانس بیرنگ ترین دار و یک ترکیب به نام سافرانال می باشد . زعفران دارای طعم تلخ و تند می باشد ، ترکیب عمده این طعم پیکروکروسین است . این ماده یک گلیکوزید فاقد رنگ است . که تا حدود 4 % در زعفران تازهوجود دارد .

ارسال📦
از طریق پست

تضمین اصالت کالا🎯💯✔👌🥰🤍
کیفیت دستور کار ماست چون شما ارزشش را دارید

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط تا 7 روز کاری
محصولات مرتبط
استفاده از زعفران در تکنولوزی و صنعت بسیار متداول شده است . کارخانجات مختلف غذایی در تهیه انواع محصولات تولیدی خود از ان بهره می برند . زعفران از طرفی به علت دارا بودن مواد تلخ ، موجبات سهولت هضم را فراهم می سازد . از طرف دیگر به علت داشتن اسانس اثر محرک بر روی اعصاب دارد . اثر مسکن بر روی اعصاب سطحی بدن دارد . مسکن سرفه در برونشیت های مزمن به علت اثر بی حس کننده بر روی انتهای اعصاب حبابهای ریوی است . در رفع بی خوابی های با منشا تحریکات مغزی ، حالت تشنجی و درد دندان استفاده می شود .
دیدگاه خود را بنویسید